Sobre perdutpelmon.cat

Perdutpelmon.cat és un blog personal que neix en format Blogger a l’abril del 2014. El seu objectiu és el de recopilar en un espai web les reflexions, experiències i al·lucinacions que s’em van passant pel cap. Neix al adonar-me lo que m’agrada immortalitzar les experiències i pensaments en el meu altre blog germà, de zero a cent , que està dedicat exclusivament a plasmar les meves experiències en el món de l’atletisme des del juny del 2012. Per tant, neix un projecte paral·lel a ‘de zero a cent’ però més personal.

La meva experiència en blogs no neix en aquesta data, sinò que bé d’una evolució des del gener del 2006 on començo a escriure en diferents blogs temàtics (Rellotge de Sorra, Cap de Pardals, ForoADE…), dels quals alguns dels posts també els incloure dins d’aquest nou projecte. Apart d’això, també he col·laborat en la elaboració d’articles de la plataforma wikipedia en català sobre diferents personatges i informació relacionada amb Esparreguera i el seu entorn.

La temàtica del blog es diversa i pot anar canviant en el temps. Ara per ara es poden trobar posts ordenats en les següents categories:

  • Viatges: informació de viatges que he fet per fora de Catalunya.
  • Articles: articles propis o no, de coses que trobo interessants i de temàtica variada (principalment esport, política, macroeconomia i humanitats).
  • Catalunya: sortides i informació del nostre petit païs.
  • Senderisme: recopilació de rutes a peu (secció paral·lela amb el blog dezeroacent).

Espero que trobeu el que cerqueu.

Sobre l’autor

Vaig néixer a Esparreguera (Barcelona) el 3 de novembre del 1985. La familia materna provè d’Esparreguera i la paterna del Bages, per lo que tinc molt afecte a aquests dos territoris.

Després de Cursar el Batxillerat a l’Institut El Cairat d’Esparreguera, curso Enginyeria Tècnica Industrial a l’Escola d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (EUETIB) acabant la carrera a l’any 2007. Els darrers anys d’estudis els compagino amb la feina de programador web, participant principalment en la Web de l’Aliança. Amb la carrera en mà m’endinso al món de la construcció realitzant tasques de cap d’obra i participant en la construcció i elaboració de projectes per millorar els equipaments de diferents hotels, museus, edificis administratius, centres esportius… Al 2016 decideixo canviar de sector i provo sort al sector de l’automòvil, un sector molt ric en la meva zona, gràcies a la proximitat de la fàbrica SEAT de Martorell. Paral·lelament a l’any 2010 començo a estudiar Administració i Direcció d’Empreses a la UOC.

Des de sempre sóc molt aficionat a l’esport, actualment practico atletisme de fons i m’agrada fer senderisme. Tinc molt d’interès per la història i l’art, participo freqüentment en seminaris organitzats per diferents universitats. També ballo (o almenys ho intento) Lindy Hop.

M’agrada moure’m, escriure, llegir i no quedar-me mai quiet.